L’oposició al projecte urbanístic de Can Sellarès que impulsa el govern municipal del PSC i els comuns ha fet que dos partits tan diferents com Esquerra Republicana i Ciutadans s’uneixin per demanar que s’aturi el projecte i es replantegi, tenint en compte l’opinió dels veïns. La moció, presentada al Ple de juny pels dos principals partits de l’oposició a instàncies de Salvem Can Sellarès, també va rebre el suport de Podem, però va ser rebutjada pels socialistes i els comuns, que van aprovar l’inici del projecte, que preveu construir més de 230 nous pisos a la zona.

Els partits i les entitats que s’oposen al projecte denuncien que la construcció d’aquests nous edificis deixarà encaixonada la masia de Can Sellarès, un edifici històric de la ciutat considerat Bé Cultural d’Interès Local (BCIL). A més, denuncien que el projecte eliminarà la piscina descoberta que hi ha, així com altres espais per fer esport a l’aire lliure i zones verdes que asseguren que són molt necessàries en barris com el de Can Palmer.

Des de l’oposició denuncien que el govern dirigit per Carles Ruiz ha abandonat el barri i que els veïns i veïnes demanen que s’arregli, que es dinamitzi i es regeneri, però no que s’hi construeixin més blocs de pisos.

Des del govern, que va imposar la seva majoria absoluta per aprovar el Pla de Millora Urbana, asseguren que el projecte permetrà millorar la comunicació del barri amb la resta de la ciutat i amb Gavà.

També defensen que servirà per incrementar el nombre d’habitatge social a la ciutat i per rehabilitar la pròpia masia de Can Sellarès.