A la fàbrica del Prat hi treballen més de 440 treballadors. Foto: CCBL

La cervesera Damm ha anunciat un ERTO per als treballadors i treballadores de la planta de producció que la marca té al Prat. Tot i que en aquestes instal·lacions hi treballen més de 440 persones, fonts de l’empresa han explicat a l’ACN que no tots estaran afectats. Les mateixes fonts expliquen que serà un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació “flexible”, ja que hi ha línies que continuen en marxa.

De fet, l’empresa impulsa l’ERTO perquè el coronavirus ha obligat a tancar bars i restaurants, cosa que ha afectat el volum de vendes de la companyia. Però la producció que ven a supermercats i a grans superfícies continua en funcionament, cosa que pot variar el nombre de treballadors afectats en funció de les necessitats.

El degoteig d’expedients i acomiadaments al Delta no s’atura. Si dimecres explicàvem el cas de Roca, que també estudia fer un ERTO a la planta que té a Gavà, qui ja ha dit que el farà és Desigual, que acomiadarà 1.359 treballadors i treballadores per “força major”. A més de tots els empleats de les botigues, l’ERTO també afectarà els treballadors i treballadores que la companyia té als centres logístics ubicats a Gavà i Viladecans.