La companyia elèctrica ha anunciat que invertirà més de 280.000 euros per millorar la xarxa elèctrica de la ciutat. Foto: Endesa

Endesa ha explicat que aquest any invertirà 284.000 euros per millorar la xarxa elèctrica de Viladecans. La companyia elèctrica es va reunir amb l’Ajuntament per posar en comú les millores previstes. Es reforçarà el subministrament del barri de l’Eixample Centre i el polígon industrial Centre.

Aquesta zona industrial es va crear la dècada del 1960. Això ha obligat a redissenyar i transformar la xarxa elèctrica del polígon a mesura que ha anat creixent, ja que actualment acull 180 empreses. Per això renovarà el cablejat subterrani de mitja tensió. A més, també renovarà diversos centres de transformació.

La trobada amb el govern municipal també va servir per parlar sobre els talls que van patir els veïns del barri de Ponent. Endesa relaciona els talls de subministrament amb l’onada de fred que va provocar el Filomena. Així i tot, lamenta la situació que van patir centenars de ciutadans, que es van quedar sense llum durant els dies més freds.