L’infant és alumne de l’escola British School. Foto: British School

Els Mossos d’Esquadra creuen que l’intent de segrest que un alumne de l’escola British School va denunciar és fals. Així ho han explicat fonts de la policia catalana a Línia Mar, arran de la investigació que han dut a terme els agents.

El cas va sortir a la llum a principis de mes, quan la Cadena SER va publicar la carta que la direcció de l’escola havia fet arribar a tots els pares arran d’un parell de casos que havien patit dos alumnes, un a la ciutat i l’altre, uns dies abans, a Sitges. En el text, el centre demanava als pares que estiguessin alerta i que acompanyessin els menors a l’escola.

En conèixer els fets, els Mossos d’Esquadra van començar a investigar els dos presumptes intents de segrest. Però tal com han explicat, a mesura que la investigació avançava han anat veient que no podien donar fiabilitat a la denúncia i, ara mateix, ja no hi ha cap línia d’investigació.

Tot i que asseguren que encara no poden descartar res, el fet que els dos menors siguin amics de classe, que el relat dels fets que han donat en els interrogatoris sigui incongruent i vagi canviant i que no hagin pogut aportar cap informació contrastable fa pensar als agents de la policia catalana que cap dels dos intents de segrest va existir i que els dos alumnes ho van fabular.

Si això s’acaba confirmant, els agents expliquen que no podran denunciar els menors per denúncia falsa perquè són inimputables, però afegeixen que caldrà fer-los reflexionar sobre el que han fet i per l’alarma que han creat amb una mentida.