Restes de la festa a l’aparcament que hi ha a tocar de la platja del Remolar i de l’aeroport, al terme de Viladecans. Foto: Miquel Codolar/ACN

L’aparcament de la platja i la reserva del Remolar-Filipines es va convertir en l’escenari d’una festa il·legal aquest passat cap de setmana. Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Viladecans van desallotjar l’espai, on hi havia més d’un centenar de persones bevent i escoltant música sense complir amb les mesures de seguretat recomanades per evitar la transmissió del coronavirus.

Tal com recull l’Agència Catalana de Notícies, els cossos policials van conèixer els fets perquè els van avisar que en aquest espai, a tocar de l’aeroport del Prat, hi havia més d’un centenar de vehicles aparcats. Els agents també van poder saber que la festa s’havia convocat a través de les xarxes socials i que la gent s’havia trobat en aquest espai per beure alcohol a l’aire lliure dissabte 29 d’agost a la nit.

Els Mossos d’Esquadra van denunciar a 95 persones per incomplir les mesures sanitàries per evitar contagis, com per exemple portar mascareta o mantenir la distància de seguretat. Fins a la zona s’hi van desplaçar sis agents de la Policia Local de Viladecans, cinc agents de la comissaria dels Mossos de la ciutat, dues patrulles més d’altres comissaries i una furgoneta dels ARRO que va ajudar a desallotjar l’espai.