Els Mossos, emportant-se el sospitós del crim. Foto: Gemma Sánchez / ACN

El jutjat d’instrucció número 4 de Cornellà va enviar a presó l’home que els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts 7 de maig com a sospitós d’haver matat Janet Jumillas. El magistrat el va acusar d’un delicte d’homicidi amb ocultació de cadàver. I és que, de moment, el cos de la jove viladecanenca desapareguda des del 13 de març continua sense aparèixer. Ara, la prioritat dels Mossos és trobar-lo.

Segons fonts policials consultades per Línia Mar, els indicis trobats pels agents de la policia científica al pis del sospitós indiquen que la dona estaria morta. La policia catalana segueix investigant les proves recollides a Cornellà, on vivia el principal sospitós. Al seu domicili, els agents hi van trobar restes de sang que ara s’estan analitzant per veure si són de Janet Jumillas.

Els agents també esperen que el sospitós col·labori amb la investigació i aporti tota la informació que tingui sobre on pot ser el cadàver de la jove.

MOVIMENTS PER DESPISTAR
Segons recull l’ACN, el principal sospitós del crim va fer desplaçaments amb el seu mòbil per tal de despistar la policia, que l’estava rastrejant.

Sobre l’altre sospitós, el jutge el va deixar en llibertat, però ha de comparèixer davant del jutge cada 15 dies. El magistrat acusa l’home, de 23 anys i veí del Prat, d’encobriment del crim.