Argent al quadrat. El viladecanenc Sergio Garrote va ser un dels grans protagonistes del Campionat del Món de ciclisme adaptat que es va disputar entre els dies 11 i 15 d’aquest mes. Garrote, que competeix en la modalitat de handbiking, va guanyar dues medalles de plata en la cita que es va disputar a Emmen (Països Baixos).

El primer dels metalls va arribar en la contrarellotge de 20 quilòmetres. Garrote va completar el recorregut en 33 minuts i cinc segons, una marca que només va superar l’italià Luca Mazzone, per dos segons.

El handbiker viladecanenc tornaria a quedar-se a tocar del triomf en la prova de ruta. De nou, Mazzone va adjudicar-se l’or en un final ajustadíssim en el qual Garrote va arriscar per avançar l’italià, cosa que el va fer caure de la bicicleta en aquest intent.