Els pratencs optaran a recuperar la categoria de bronze. Foto: AEP

La fase regular de la lliga s’acaba amb somriures al Sagnier i amb intriga als Canyars. I és que encara falta una jornada per al final de la lliga, però el Prat ja sap que jugarà el play-off per tornar a Segona B, mentre que el Castelldefels haurà d’estar atent als descensos compensats.

Les millors notícies, doncs, arriben des del Prat, que malgrat que només ha aconseguit un triomf des de la meitat del mes passat, ha pogut certificar finalment la seva plaça a la post temporada en un curs tremendament igualat en el qual un conjunt com el Sant Andreu, campió de la Copa Catalunya, ha quedat fora d’aquesta batalla. El que falta saber, doncs, és la posició de partida del conjunt de Pedro Dólera en la post temporada: els blanc-i-blaus ara ocupen la quarta plaça, però podrien ser tercers en funció del que passi en el seu partit contra el Cerdanyola i en l’enfrontament entre l’Horta (ara mateix, el tercer) i el Martinenc.

Sigui com sigui, el club ja està pensant en el dilluns 20, quan es farà el sorteig de la fase d’ascens. Es posarà en marxa a dos quarts de cinc de la tarda a la Ciudad del Fútbol de las Rozas.

El Castelldefels, en canvi, es jugarà ser cinquè o sisè per la cua en el partit que jugarà el diumenge 19 als Canyars contra un Europa que ja no es juga res. Passi el que passi, la categoria dels de Miki Carrillo dependrà dels equips que puguin baixar de Segona B o pujar de Tercera.