El Sagnier buit serà una imatge habitual en les pròximes setmanes. Foto: AEP

Entre els dies 11 i 12 d’aquest mes es van anar oficialitzant les suspensions de totes les competicions, femenines i masculines, absolutes i de base, de diferents modalitats esportives.

Futbol, bàsquet, la Volta a Catalunya (que enguany arribava a la seva edició número 100 i que començava una de les seves etapes des del Canal Olímpic de Castelldefels, igual que el preolímpic de la categoria de K4), futbol sala, handbol, rugbi, hoquei patins… totes les federacions van anar decretant l’aturada temporal de les seves categories. Aquesta situació, en principi, s’ha d’allargar durant dues setmanes, fins a finals de mes, però caldrà veure com evoluciona la situació.

Paral·lelament a aquesta situació, i mentre esperen les resolucions que prenguin les federacions, clubs com la UE Castelldefels, l’AE Prat, la UD Viladecans, el Softbol Gavà, el CB Prat, el CCR Castelldefels i el BF Viladecans, entre altres, han anat anunciant també que aturen les competicions i els entrenaments i han anat instant els seus esportistes de totes les categories que segueixin les directrius dels responsables de Salut i que es quedin a casa.

Aquesta decisió d’aturar les competicions va també acompanyada del tancament de les instal·lacions esportives en els quatre municipis. El Sagnier, l’Atrium, Can Vinader, la Bòbila i tota la resta els equipaments municipals ja han tancat.

Molts clubs han començat a compartir imatges dels seus esportistes a les xarxes socials fent servir les etiquetes #joemquedoacasa i #yomequedoencasa.