L’equip va aconseguir l’ascens de categoria el passat 30 de juny. Foto: AEP

Les vacances d’aquest any seran més curtes que mai per a l’AE Prat. Els de Pedro Dólera van aconseguir l’anhelat retorn a Segona B el passat 30 de juny a Portugalete i dues setmanes més tard, el passat dilluns 15, ja coneixia el calendari de la temporada 2019-20.

Els pratencs, que han aprofitat les primeres setmanes del mes per anunciar renovacions (Andrés Díez, Manuel Raíllo, Toni Larrosa, Putxi, Andreu Guiu o Oriol Ricarte, entre altres) i fitxatges (Carlos Guzmán o Albert Caparrós) debutaran al Sagnier en el penúltim cap de setmana del mes que ve rebent l’Hércules. El primer desplaçament serà al camp de l’Orihuela, la primera volta s’acabarà el cap de setmana de Reis de l’any que ve al camp de l’Atlético Levante, mentre que l’última jornada del curs serà al Sagnier contra el filial granota.

L’equip ha quedat exempt de la primera ronda de la Copa Catalunya absoluta, mentre que els compromisos de la pretemporada; el dia 31 es farà la presentació contra l’Espanyol B, mentre que l’equip jugarà contra el Vilanova, el Tona o el Castelldefels.

TERCERA I PRIMERA CATALANA
La resta d’equips de la zona del Delta seguiran en la mateixa categoria en la qual ja havien jugat el curs passat. D’aquesta manera, la UE Castelldefels serà l’únic representant al grup 5 de Tercera Divisió, mentre que la UE Viladecans, el CF Gavà i la UD Vista Alegre ja estan confirmats en l’agrupació del grup 2 de Primera Catalana.