Un moment de l’empat a zero al camp de l’Olot. Foto: AEP

Els petits detalls marquen la diferència en el món de l’esport, i l’AE Prat va patir això en primera persona el passat dimecres 6. L’equip de Pedro Dólera va quedar eliminat de la Copa RFEF a la ronda de quarts de final a Castalia contra el CD Castellón, cosa que, de retruc, va deixar l’equip sense opcions d’entrar al sorteig de la primera eliminatòria de la Copa del Rei.

Així, els dos focus en els quals se centrarà el conjunt potablava a partir d’ara són la lliga (que l’equip no ha començat amb bon peu) i la Copa Catalunya absoluta. Els pratencs jugaran la semifinal d’aquesta darrera competició al municipal de Llagostera el pròxim dimecres 27 a les vuit del vespre. L’altra semi, el mateix dia, farà que el CE l’Hospitalet visiti el camp del CF Badalona.

A Segona B, en canvi, el repte ha de ser guanyar al Sagnier, ja que l’equip només ha pogut sumar de tres en tres a domicili. L’AEP estrenarà el desembre contra el Nàstic (el dia 1 a les 12 del migdia) i visitarà, de forma consecutiva, l’Ejea i el Sabadell.

REFORÇOS DE LUXE
Per altra banda, durant aquest mes el Prat ha rebut dos ‘reforços’, un per a l’equip i l’altre per al cos tècnic. Alberto Padilla, amb l’alta mèdica de la seva lesió al genoll, ja ha començat a entrenar amb els companys i podria reaparèixer ben aviat.

Per altra banda, el passat dia 4 el club va anunciar que la seleccionadora catalana absoluta, Natalia Arroyo, s’incorpora a l’staff tècnic de Dólera per fer les pràctiques de nivell 3 d’entrenador nacional. Arroyo també és analista de futbol a Ara i Gol.