La temporada del primer equip és gairebé perfecta. Foto: CCR

Només un daltabaix evitaria que el CCR Castelldefels guanyi la lliga de Segona Divisió B i que es guanyi un lloc en el play-off per pujar a Segona Divisió. El conjunt de Sito Rivera continua comandant la classificació del grup 3 de forma solvent i, ara que la lliga és a punt d’encarar el seu darrer terç, té 12 punts d’avantatge sobre el seu principal perseguidor, el CFS Manresa.

El CCR ha guanyat tots els partits d’aquest 2019. Per 4-5 a Pallejà, 5-2 a casa contra el Barceloneta Futsal i 1-4 a la pista del Segorbe, mentre que el partit contra l’Isur Ciutat de Terrassa se li va donar per guanyat a l’equip per la retirada de l’equip del Vallès Occidental.

Després de l’aturada per les seleccions del tercer cap de setmana del mes, els castelldefelencs jugaran l’últim partit del febrer el pròxim dissabte 23 al camp de l’Industrias Santa Coloma B. Els de Rivera tornaran a Can Vinader el dissabte 9 de març per jugar contra el CN Sabadell, mentre que altres partits d’aquest mes que ha de venir seran la visita a la pista del Cerdanyola FC o el partit a casa contra el Futsal Aliança Mataró.

LA COPA ENTRA EN ESCENA
Paral·lelament, el dimarts 5 de març l’equip començarà a disputar la Copa Catalunya en la seva quarta ronda, ja que fins ara n’havia quedat exempt. El primer rival dels de Castelldefels serà l’AE Penya Esplugues.