La temporada del conjunt groc ha estat gairebé perfecta. Foto: CCR

El 9 de juny de 2019 ja és, per sempre més, una data lligada a la història del CCR. Els de Sito Rivera havien d’aixecar l’eliminatòria contra el Móstoles i ho van fer; havien perdut per 5-3 una setmana abans, però d’ençà que l’equip va tornar a posar un peu a casa va començar ‘l’operació remuntada’. Les xarxes socials difonien el missatge, els jugadors hi creien i l’afició va fer la seva part.

El partit, però, va començar amb un ensurt del conjunt visitant, que va xutar al pal quan només s’havien disputat 20 segons. Gordillo, en canvi, va ser més precís al minut 10 per trencar el 0-0, tot i que els visitants restablirien l’empat cinc minuts més tard. La recta final del primer temps, però, seria una exhibició del CCR, que va aconseguir marxar al descans amb un 3-1 gràcies a les dianes de Nerín i d’Andresito.

Amb tot obert i el marcador favorable als de Rivera, el Móstoles va tornar a pressionar i, de nou, aconseguiria prendre el control de l’eliminatòria amb el 3-2. El quart i definitiu, que faria esclatar d’alegria Can Vinader, el va marcar Héctor quan només faltaven dos minuts per al final. El gol va estar seguit per 120 segons agònics, amb porter jugador, però amb final feliç: jugadors, staff i afició van poder celebrar plegats un ascens històric.

Ara, doncs, comencen els tràmits per assegurar que l’equip pot gaudir del que s’ha guanyat sobre el parquet. En aquest sentit, el director general del club, Juan Carlos León, va dir que han començat a complir els tràmits requerits per la Liga Nacional de Fútbol Sala, que estan buscant suports econòmics i que el club vol que bona part de l’equip segueixi.