Què passarà amb el CB Prat? Com es resoldrà la lliga EBA? Aquestes són algunes de les preguntes que encara no tenen resposta i que depenen de la decisió que prengui la Federació Espanyola de Bàsquet.

El futur dels potablava (quarts al grup de la lliga LEB Plata que donaria dret a lluitar per pujar a LEB Or) és de moment una incògnita, tot i que el passat dia 23 la FEB i els clubs de LEB Or van pactar que la temporada 2019-20 acabarà sense descensos i que els dos equips que les bases de la competició contemplen que han de pujar a l’ACB també ascendiran de categoria.

I una circumstància similar succeeix a la lliga EBA; el BBA Castelldefels cinquè en el grup C-B d’aquesta categoria, espera també el desenllaç. En el cas d’aquest nivell, encara resten cinc jornades per jugar-se i l’equip que entrena Raül Martínez (que ha renovat) encara tindria opcions d’atrapar el tercer.

Pel que fa a les lligues que organitza la Federació Catalana, el passat dia 25 es va anunciar la suspensió de totes les competicions no sèniors i no preferents.