L’empat va ser un mal resultat per als dos equips. Foto: Alex Gallardo / UEC

La gespa del Municipal Sagnier del Prat va convertir-se en l’escenari de les pitjors notícies possibles per a l’AE Prat i la UE Castelldefels.

Els potablava es jugaven la possibilitat d’entrar al play-off d’ascens a Segona Divisió B, mentre que els grocs volien evitar el descens a Primera Catalana, encara que no depenien únicament del seu resultat, però amb el marcador final (2-2), cap dels dos conjunts va poder assolir el seu objectiu. Sascha Andreu i Pedro Bilbao van ser els golejadors locals, mentre que Aitor Lario i Adri Ruiz van marcar pels mariners.

El Prat va veure com la UE Figueres i FC Vilafranca l’avançaven –els empordanesos han acabat quarts gràcies a la diferència de gols–, mentre que el Castelldefels va perdre la categoria, ja que el Manlleu va aconseguir guanyar a Barcelona, a la Bombonera de la Montañesa. D’aquesta manera, els de Miki Carrillo s’acomiaden de la Tercera Divisió després de sis temporades consecutives.

Qui ja arribava a la darrera jornada amb els deures fets era el CF Gavà, que va acomiadar la temporada davant del seu públic amb una contundent victòria contra el Cerdanyola FC (3-0), gràcies a un doblet d’Alan Ávila i un gol de Xavi Civil. Els de Juanma Pons han acabat catorzens a la classificació.