Una de les sessions de la pretemporada. Foto: Twitter (@danimiret)

La pretemporada ja s’ha acabat i comencen les competicions oficials. El CB Prat de Dani Miret s’estrenarà en la semifinal de la Lliga Catalana LEB Or, amb un doble enfrontament contra el flamant campió de la LEB Plata, el CB l’Hospitalet. El primer partit entre els potablava i els hospitalencs serà el pròxim dijous 20 a les nou de la nit al Nou Pavelló del Centre de l’Hospitalet, mentre que l’eliminatòria es decidirà al Joan Busquets dos dies més tard a un quart de set de la tarda. Els dos equips ja s’han vist les cares aquest mes, en un partit que es va jugar el passat dia 14 i que va guanyar el Prat (79-65).

El doble enfrontament serà una bona oportunitat per veure els joves talents que han arribat de la Penya després que s’hagi tornat a posar en marxa la vinculació (Arturs Zagars, Joel Parra i Pep Busquets), mentre que Wesley Sena, que va arribar al Prat el passat dia 17, també podria tenir els seus primers minuts amb la samarreta blanca, ja que ha treballat durant tota la setmana amb els seus nous companys.

La final de la competició (enfrontarà el vencedor de l’eliminatòria contra el guanyador del Barça B – Lleida) es jugarà el diumenge 30 a les vuit del vespre.

Quan la Lliga Catalana tingui campió, els de Miret continuaran preparant el seu debut en una nova campanya a la lliga LEB Or. Serà el dissabte 5 d’octubre, quan l’expedició potablava visitarà la pista del Tau Castelló.