L’AE Prat jugarà contra nou equips catalans i l’Andorra. Foto: AEP

L’AE Prat, la UE Castelldefels, la UE Viladecans, el CF Gavà, l’Sporting Gavà i el CCR Castelldefels, entre altres equips de la zona del Delta, ja saben que la temporada de futbol i futbol sala 2020-21 es posarà en marxa el mes que ve. Alguns equips arrencaran el primer cap de setmana del mes que ve, mentre que altres competicions ho faran el tercer cap de setmana d’octubre.

Potablava i grocs hauran d’esperar fins al cap de setmana dels dies 17 i 18 per començar la competició. Els de Pedro Dólera ja coneixen els rivals del curs 2020-21, que seran tots els equips catalans de Segona B (Barça B, Espanyol B, Olot, Badalona, Nàstic, Llagostera, Cornellà, Lleida i l’Hospitalet) i l’Andorra.

Per la seva banda, el Castelldefels també començarà el curs a mitjans del mes que ve, i està esperant que s’anunciï la distribució en dos grups dels 22 equips catalans de Tercera Divisió.

Qui ja té el full de ruta definit són els equips de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Futbol. El CF Gavà i el Viladecans, rivals al subgrup 2A de Primera Catalana, debutaran contra el CF Vilanova i la UE Rapitenca, respectivament, el dia 4 d’octubre. El primer derbi del curs serà l’1 de novembre al Municipal de Viladecans, mentre que l’enfrontament a la Bòbila està previst per al 17 de gener de l’any que ve.

Pel que fa al futbol sala, el CCR formarà part del grup 3 de Tercera Divisió, que en la temporada que ha de començar constarà de quatre grups en lloc dels dos habituals. L’equip descansarà en la primera jornada de lliga, prevista per al primer cap de setmana d’octubre, i debutarà el dia 10 a Can Roca rebent la visita del CFS Esparreguera.