El dominicà Andrés Feliz fa un llançament a cistella. Foto: CBP

La possibilitat de tornar a la lliga LEB Or sense haver de jugar el play-off d’ascens s’ha complicat, i molt, per al Club Bàsquet Prat. I és que quan només s’han de jugar quatre jornades d’aquest primer tram de la lliga 2020-21, els de Dani Miret tenen tres victòries menys que el Barça B, que hauria de fallar en tres ocasions (cosa que no es podrien permetre els potablava) per cedir aquesta primera posició.

Els pratencs van guanyar el passat dissabte 20 al Joan Busquet contra el Pardinyes (95-71) en el primer partit amb públic a les graderies en més d’un any. A diferència d’altres lligues, la LEB Plata no s’aturarà per Setmana Santa; els de Miret visitaran l’Albacete Basket en el darrer partit del mes el pròxim dissabte 27, mentre que les darreres jornades d’aquest primer tram ja seran a l’abril; el diumenge 4 rebent el CB l’Hospitalet, tres dies més tard a la pista del CB Cornellà i, per últim, el diumenge 11 al Joan Busquets contra el Gran Canaria.

EL BFV, SENSE FASE FINAL
Per la seva banda, tot i que de cap manera era un objectiu a principis de temporada, el BF Viladecans ja sap que no jugarà la Fase Final per pujar a la Liga Endesa. La derrota del conjunt d’Enric González a Mataró del passat dissabte 20 (67-57) donava la classificació a les maresmenques com a quartes del grup C de la Liga Femenina 2.

Sigui com sigui, l’aventura de les viladecanenques en aquesta temporada és més que notable. El pròxim dissabte 27 el BFV tancarà el curs 2020-21 a l’Atrium contra el Segle XXI, en un partit que servirà perquè l’equip es retrobi amb l’afició.