Marta Claret té experiència a LF1 i LF2. Foto: FEB

Els mesos posteriors al final de les lligues són sinònims de feina als despatxos per preparar el curs següent… i en el cas del BF Viladecans això és encara més necessari, ja que cal que l’equip tingui les eines necessàries per afrontar el nou repte a la Lliga Femenina 2.

Marta Guerrero, Sonia Pascual, Mar Ribera i Sílvia Marceló van ser les quatre primeres jugadores que van anunciar que seguiran a l’Atrium el curs que ve (les renovacions es van conèixer a finals del mes passat), però no han estat les úniques; Mireia Casanovas, Cristina Peña i Irene Agout han seguit el mateix camí per fer que la plantilla d’Enric González tingui la mateixa base que el curs passat.

A aquests noms, però, cal sumar tres incorporacions: Marta Claret (que arriba del filial del Femení Sant Adrià, tot i que també té experiència tant a la màxima categoria com a l’LF2), Claudia Pérez (procedent del CB Grup Barna) i Elena Silva (fitxada del Barça-Santfeliuenc). També estarà en dinàmica del primer equip Lidia Valero.

TRES GRUPS DE 14 EQUIPS
Així, amb la plantilla perfilada i amb l’asterisc de saber quan es podrà tornar a entrenar (podria ser quan la ciutat entri a la fase 3 de la desescalada), el que ja és segur és el canvi de format de la lliga de cara al curs 2020-21.

El passat dimecres 10, la Federació Espanyola (FEB) anunciava que la seva comissió delegada havia aprovat la proposta d’ampliació de la Lliga Femenina 2 a tres grups de 14 equips cadascun, en lloc dels dos actuals. La data límit d’inscripció per a tots els conjunts és el divendres 17 de juliol.