L’equip optarà a un títol aquesta temporada. Foto: Aj. de Castelldefels

Remuntada espectacular i classificació a la butxaca. El BBA Castelldefels de Raúl Martínez va aconseguir el bitllet per a la Final a Quatre de la Lliga Catalana EBA el passat dijous 5 contra el CB Igualada (81-72). Aquesta victòria, però, només seria possible gràcies a l’espectacular actuació del conjunt blau en el darrer període, on va donar la volta a l’avantatge que els igualadins havien tingut durant gairebé tot l’enfrontament.

Eric Mañés (22 punts) i Andreu Sesé (19 punts) van sumar esforços per erigir-se en les referències ofensives de l’equip castelldefelenc quan el més calent era a l’aigüera. Entre el minuts 4 i 7 del darrer parcial, el marcador va passar del 59-65 a un 70-68. Amb el més difícil aconseguit, els homes de Martínez encara aprofitarien el seu impuls per acabar aconseguint un resultat encara més ampli contra els de l’Anoia, que són un dels millors equips del grup C-A de la categoria.

Després de celebrar aquesta fita a Can Vinader amb l’afició, l’equip aparca provisionalment aquesta cita. La semifinal de la Lliga Catalana EBA es jugarà el dissabte 8 de febrer (el BBA es veurà les cares contra la Universitat de Vic en una seu que encara ha d’anunciar la Federació Catalana), mentre que si el conjunt blau derrota el conjunt d’Osona, es jugarà el primer títol del curs contra el Mollet o el Quart.