Arnau Parrado defensa un jugador del Zamora. Foto: CBP

El camí del Club Bàsquet Prat per intentar tornar a la lliga LEB Or ha començat de la millor manera. Els de Dani Miret defensaran, el pròxim diumenge 2 de maig, una renda d’11 punts (73-84) al Joan Busquets contra el Zamora.

La diferència, però, podria haver estat molt més gran si no fos perquè els castellans van atacar de forma desesperada (i efectiva) per reduir l’avantatge dels pratencs, que va arribar a ser de 26 punts al final del tercer període. L’anotació, a més, va estar molt repartida per part dels homes de Miret; Kriss Helmanis (16 punts), Zsombor Maronka (13 punts i 18 de valoració, MVP del matx), Andrés Feliz (13 punts), Marc Blanch (13 punts) i Arnau Parrado (10 punts) van ser importants en l’estadística ofensiva.

Les úniques dues sèries d’aquest play-off de la lliga LEB Plata que no han pogut començar són el Pardinyes – Zornotza i el Gijón – Menorca.

EL BBA VOL SEGUIR SOMIANT
Una categoria més avall, el BBA Castelldefels, que va tancar el primer tram del curs com a segon del grup C-1 de la lliga EBA (nou triomfs i tres derrotes), vol continuar somiant amb un possible ascens a LEB Plata.

El rival de l’equip en aquesta primera eliminatòria serà el Sant Antoni Ibiza, en un partit que, si no hi ha cap canvi, es jugarà a Eivissa el primer cap de setmana del mes que ve. Els balears van completar un primer tram de temporada gairebé impecable, amb 11 victòries i una sola derrota (per 83-84 contra l’AE Badalonès). El letó Toms Skuja és el seu jugador més perillós.