La temporada del BF Viladecans és de notable més que alt. Foto: BFV

Tant el Bàsquet Femení Viladecans com el Club Bàsquet Prat continuen ocupant posicions de la zona noble de les seves respectives lligues superada la part més important del mes de gener.

El conjunt d’Enric González, nouvingut a la Lliga Femenina 2, torna a arrossegar una bona ratxa de victòries, dues consecutives, a la pista de la Penya i a l’Atrium contra l’Stadium Casablanca. Això fa que l’equip es mantingui en la cinquena posició amb un saldo provisional d’11 victòries i 6 derrotes, per darrere del Barça Santfeliuenc (invicte), el Lima-Horta, el Mataró Boet i el Femení Sant Adrià.

Les viladecanenques tancaran el primer mes de l’any el pròxim diumenge 31 a Palma de Mallorca contra el CB Sant Josep Obrer, mentre que els primers reptes del febrer seran contra la UE Mataró i una setmana més tard contra l’Helios de Saragossa. Els dos partits es jugaran a l’Atrium.

Més esperable, de fet, era que el CB Prat ocupés una de les posicions capdavanteres del seu grup, tot i que els de Dani Miret arrosseguen tres derrotes consecutives que han fet que els pratencs caiguin de la segona a la quarta posició del grup est de la LEB Plata, la categoria de bronze del bàsquet estatal (ara l’Albacete Basket i el Club Bàsquet Menorca tenen un millor saldo de resultats que ells).

Els potablava ja han acabat els partits d’aquest mes, ja que en el seu darrer cap de setmana no hi haurà lliga. El 6 de febrer l’equip jugarà al Serrallo contra el CB Tarragona, mentre que el pròxim partit al Joan Busquets serà quatre dies més tard, en una jornada intersetmanal contra el Jairis, el cuer del grup.