El podi de la categoria masculina. Foto: Ajuntament de Gavà

Daniel Baraldés i Elisabet Martín van escriure el seu nom amb lletres daurades en la història de la mitja marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que es va celebrar per 22è cop el passat diumenge 26 de febrer i que va reunir més de 2.000 atletes professionals i amateurs.

Baraldés, que afrontava la prova com a preparatiu per a la marató de Barcelona, va ser el més ràpid i va completar els 22 quilòmetres en 1 hora 11 minuts i 17 segons. Alejandro Martínez i Jordi Alsina van ser els dos acompanyants del corredor de l’Igualada al podi en un esprint final que es va decidir a favor de Martínez.

La victòria de Martín a la categoria femenina també va ser força solvent. L’atleta de l’equip Fisiologic.com va aturar el cronòmetre en 1 hora, 27 minuts i 55 segons, una marca gairebé un minut superior a la de la segona, la italiana Giulia Rigodanza. Cristina Solé va completar el podi de la categoria absoluta.

Carles Montllor i Paula Batlle van guanyar la cursa de 10 quilòmetres i Maite Ríos es va adjudicar la cursa femenina de 5 km.

PRIMER GRAN PREMI DE MARXA
L’altra gran cita pel que fa a l’atletisme a la comarca va ser el Gran Premi de marxa Ciutat de Gavà, que es va celebrar a la Bòbila el passat dia 18. Un centenar d’atletes, des de benjamins fins a veterans, van participar en aquesta prova per primer cop en una matinal “esplèndida”, segons ha valorat el Club Atletisme Gavà, que assegura que la prova “ha vingut per quedar-se”.