Més d’una trentena de bars i restaurants de la ciutat s’han sumat a aquesta nova edició del QuintoTapa Pota Blava, que estarà en marxa fins a l’1 de novembre. El pollastre local, reconegut amb el segell d’Indicació Geogràfica Protegida, torna a ser el protagonista de les tapes que oferiran els restauradors de la ciutat.

Els productes de proximitat de primera qualitat, la gran majoria conreats al Parc Agrari, són els ingredients principals de les diferents propostes culinàries, que aquest any també es podran trobar en restaurants de L’Hospitalet, Gavà, Sant Boi i en l’edició del San Miguel Tast BCN que es farà al Museu Marítim de la capital catalana del 4 al 7 d’octubre.

A més de la ruta pels diferents restaurants, les tapes sortiran al carrer amb un espai a la plaça Blanes que, el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre, acollirà els criadors del pollastre, que recuperaran receptes tradicionals. També hi participarà la Cooperativa Agrícola del Prat amb els seus productes.

Després de l’edició de l’any passat, que va servir més de 72.000 tapes, aquest any es torna a apostar per la proposta Pota Blava (a 3,5 euros) i per la tapa de la casa (a 3 euros), que es podrà combinar amb una cervesa o amb una selecció de vins de la DO Penedès.