El Prat, present al Tast a la Rambla. Foto: Ajuntament

El pollastre de denominació pratenca Pota Blava va ser present a la fira gastronòmica Tast a la Rambla, que va tenir lloc del 9 al 12 de juny a l’emblemàtica Rambla de Barcelona.

L’encarregat de reivindicar el Pota Blava pratenc en aquesta ocasió va ser el prestigiós restaurant Via Veneto –el qual té una Estrella Michelin i ha estat nomenat millor restaurant de Barcelona– el qual va oferir al llarg dels quatre dies el plat anomenat Royale de pollastre Pota Blava farcit de bolets amb puré parmentier.

A més de fer servir el pollastre pratenc Pota Blava, aquest restaurant barceloní utilitza sovint la carxofa Prat en l’elaboració dels seus plats. De tota manera, en aquest esdeveniment la carxofa Prat no hi ha estat present, ja que es troba fora de temporada.

A la cita gastronòmica de la Rambla hi van participar una cinquantena de restaurants, 83 xefs i es van impartir 53 tallers i cursos. D’aquesta manera, el Pota Blava del Prat va comptar amb una nova jornada on va gaudir d’una bona visibilitat per donar-se a conèixer.

PLOMES ROSSES I DITS BLAUS
El Pota Blava es caracteritza per les seves plomes de color ros fosc, més rogenc en el cas dels galls. Les potes i els dits són de color blau pissarra.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram