Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat arriben a la desena edició. Per celebrar aquesta dècada, el Març Gastronòmic ha aconseguit un rècord de participació, ja que una quinzena de ciutats de la comarca s’han sumat a la iniciativa. De fet, aquesta edició traspassarà fronteres i arribarà a Castellbisbal, Barcelona i l’Hospitalet.

Les Jornades Gastronòmiques, que estaran en marxa fins al 14 d’abril, volen ser una nova oportunitat per oferir menús elaborats amb els productes frescos que es cultiven al Parc Agrari. També vol ser un aparador per al pollastre Pota Blava i per la Carxofa Prat, dos productes locals reconeguts per la seva qualitat.

Aquesta edició comptarà amb dos padrins de luxe, Marc Ribas, un dels xefs més mediàtics del país, és el presentador dels programes de TV3 ‘Cuines’ i del concurs ‘Joc de Cartes’, i Artur Martínez, el seu soci gastronòmic en els restaurants Capritx i La Taverna del Ciri.