La carxofa i el pollastre Pota Blava seran les estrelles dels plats. Foto: Twitter (@AGTBaix)

Ja està en marxa la dotzena edició del Març Gastronòmic. Els millors restaurants del Prat, Castelldefels, Gavà i Viladecans s’han sumat un any més en aquesta iniciativa per promocionar el producte del Parc Agrari. La carxofa i el pollastre Pota Blava tornaran a ser les estrelles dels plats i tapes que prepararan els millors xefs de la comarca.

Aquest any, la iniciativa gastronòmica encara pren més rellevància, ja que els agricultors i els restauradors són dos dels sectors més afectats per les restriccions sanitàries per frenar el coronavirus. Per això, i amb la fi del confinament comarcal i l’ampliació dels horaris dels restaurants, la proposta culinària vol impulsar de nou els restaurants que aposten pels productes de proximitat.

Un cop més, el Març Gastronòmic compta amb els millors socis per maridar els plats que prepararan els diferents restaurants. La DO Penedès i San Miguel seran els encarregats de posar les begudes que millor casin amb els plats més deliciosos. També s’han sumat a la campanya el Consell Regulador del Pollastre i el Capó del Prat i la Cooperativa Agrícola del Prat, per garantir que els productes que facin servir els xefs seran de la millor qualitat.