Dones de la neteja treballant als centres escolars públics de Gavà. Foto: Ajuntament de Gavà

El nombre de grups escolars confinats al Delta s’ha disparat. Si divendres el Departament d’Educació va explicar que hi havia tres grups de Gavà on s’havien detectat positius, aquest dilluns 21 de setembre la xifra s’ha triplicat i ja són sis el nombre de grups en quarantena.

Gavà continua al capdavant de les xifres amb dos grups confinats al liceu francès Bon Soleil i un altre grup en quarantena a l’Institut El Calamot. També hi ha dos grups afectats a Viladecans, que té un grup confinat a l’Escola Pau Casals i un altre a l’Escola Germans Amat i Targa.

Al Prat també hi ha un grup confinat a l’Escola Charles Darwin. A més, Educació ha explicat que l’Institut Illa dels Banyols no ha fet classe i ha mantingut el centre tancat per reorganitzar els grups estables.

On s’ha recuperat la normalitat és a l’Institut Torre Roja de Viladecans, on han començat les classes una setmana més tard perquè es van detectar alguns positius entre el professorat. El centre va demanar permís al Departament per poder endarrerir l’inici de les classes una setmana i així poder arrencar presencialment aquest dilluns.

A tot Catalunya hi ha 303 grups confinats que afecten a 218 centres d’educació, des de llars d’infants fins a instituts i centres de formació professional. Això vol dir que el 96% dels centres educatius de Catalunya funcionen amb normalitat i no tenen cap grup d’alumnes confinat.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram