Si tinc la possibilitat d’anar a jugar competicions europees, però em venc una part important dels jugadors bons que tinc, on acabo? Possiblement a segona divisió.

Si en una temporada acomiado tres tècnics i el darrer que contracto acaba sent algú que ha tingut una gran responsabilitat en la gestió esportiva del club en els últims anys, però cap en la banqueta, on acabo? Possiblement a segona divisió.

I creieu-me que m’agradaria moltíssim equivocar-me, però, dissortadament, això és el que li pot acabar passant al RCD Espanyol.

No soc perico, però és molt cert que cada temporada he assistit al seu estadi a veure jugar l’equip amb el meu gran amic Jordi Planell Hernàndez (espanyolista de pro), i ho penso seguir fent sempre que pugui perquè, a més, aquest equip és històric i molt important per al país. I el vull veure jugar a primera divisió contra els més grans i amb el cap ben alt. Això, però, no treu que pensi el que penso i que ho expliqui, perquè, simplement, són equacions de sentit comú.