
Membres del teixit gastronòmic local durant la presentació de la ruta. Foto: Ajuntament
Les Festes de Primavera s’acosten, i la ciutat es prepara per viure uns dies de festa, tradició i disbauxa. Si bé és cert que l’altre dia es va presentar el cartell i programa de les festes, aquest matí ha tingut lloc la presentació del Primavera de Tapes, l’esdeveniment gastronòmic per excel·lència en aquestes dates a la ciutat, que arribarà enguany a la 13a edició. A l’acte hi havia l’alcalde, David Quirós, així com representants de la gastronomia local i l’influencer Edu González, àlies @bravasbarcelona a Instagram i TikTok.
Se celebrarà del 23 al 27 d’abril, coincidint amb les Festes de Primavera, amb 27 bars i restaurants del municipi que oferiran una tapa de qualitat i una beguda per quatre euros. Fins i tot, hi ha bars que oferiran l’oportunitat de fer ‘take away’ perquè els clients es puguin emportar la tapa a casa.
Entre les propostes culinàries hi ha gastronomia tradicional, innovació i maridatges sorprenents que fusionen plats de diferents cultures. Un cop finalitzada la ruta de tapes, la ciutadania i un jurat valoraran les millors tapes de la ruta, mentre que els premis es lliuraran el mes de juliol.
La Primavera de Tapes és una iniciativa de l’Ajuntament en col·laboració amb el Gremi d’Hostaleria de l’Hospitalet, l’Associació Gastronomia i Turisme i el blog l’Hospitalet Gastronòmic.
Un ‘revival’ musical dels 90, humor i un pregó femení per les Festes de Primavera del centenari