El bar La República on hi va haver la baralla. Foto: Google Maps

Una trentena de persones es van veure implicades en una baralla multitudinària durant la nit de Cap d’Any, tal com va avançar Cadena SER Catalunya. Els fets van passar a un quart de tres de la matinada, quan diverses persones que estaven al bar La República, es van enfrontar provocant diversos ferits.

Una de les que va sortir més malparades de l’enfrontament va ser el porter del local, situat a l’avinguda Rosalía de Castro, a tocar del pont de la Renfe, que va haver de ser tractat pels serveis d’emergència per diverses ferides d’arma blanca de poca gravetat. L’ACN explica que els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets per tal de localitzar l’autor de l’agressió.

Segons recullen diferents mitjans, la majoria dels participants a la baralla van ser persones de nacionalitat marroquina, que es van enfrontar a un grup de dominicans.

CAP COMENTARI
Tot i la importància dels fets i l’espectacularitat de la baralla, el conseller d’Interior, Miquel Buch, no va explicar els fets durant la roda de premsa que va oferir el dia 1 de gener al matí per fer balanç de l’activitat de la policia catalana durant la nit de Cap d’Any.

Com explica l’ACN, el titular d’Interior va qualificar de “tranquil·la” l’última nit de l’any i va afegir que les detencions van augmentar un 142% en comparació amb l’any passat.