Agents de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra precintant i tancant el local de l’associació cannàbica de Pubilla Cases. Foto: Twitter (@pepecastrob)

Una operació conjunta entre els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet va permetre detenir tres homes que es dedicaven a vendre marihuana a menors. Els tres formaven part d’una associació de consum de cànnabis del barri de Pubilla Cases i feien servir l’entitat per vendre substàncies a menors d’edat i a persones que no en formaven part, cosa que és il·legal. A més, també venien quantitats superiors a les permeses i alguns dels compradors se l’emportaven per consumir-la fora del local, que també està prohibit per llei.

Davant d’aquesta situació, a mitjans de mes els agents dels dos cossos van entrar al local per registrar-lo. Allà hi van trobar més d’un quilo de drogues preparades per a la seva distribució, tal com recull l’ACN. Els agents també van denunciar catorze clients de l’associació i van clausurar el local, que ha quedat precintat de manera cautelar.

La policia catalana i el cos local van descobrir els fets després d’enxampar un menor que portava diverses bosses plenes de marihuana. Els agents van saber que l’havia comprat al local d’aquesta associació cannàbica de Pubilla Cases i van començar a vigilar-la per saber què s’hi feia. Gràcies a aquesta operació van descobrir que els tres detinguts venien droga a menors i a persones que no formen part de l’associació, dues coses que són delicte. Després de detenir-los van declarar en dependències policials i van quedar en llibertat a l’espera que els citi la justícia.