Estat d’alguns dels aliments trobats durant l’operació i destruïts per la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. Foto: Ajuntament

L’Ajuntament de l’Hospitalet ha tancat un supermercat ubicat al carrer d’Occident, al barri de Collblanc, per les greus deficiències sanitàries que s’hi van detectar. L’operació conjunta de la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra hi van trobar menjar en mal estat de conservació, productes caducats amb la data manipulada i unes condicions de neteja molt deficients.

Els agents que van dur a terme l’operació també van trobar una gran quantitat d’insectes, com per exemple paneroles, que demostraven la falta absoluta de mesures higièniques i sanitàries al local. El consistori ha decidit tancar el negoci pel mal estat de conservació d’alguns dels aliments que estaven a la venda. També hi havia menjar que es venia a granel i que no tenia cap mena de traçabilitat ni es deia d’on procedien.

A més, els agents també van trobar productes que estaven caducats i que tenien la data manipulada o directament esborrada. Davant d’aquesta situació, l’operació també va comportar la destrucció de 220 quilos de menjar en mal estat que el supermercat tenia a la venda. L’Ajuntament va decidir tancar el local davant la gravetat de les deficiències detectades en el local.