Foto: Ajuntament

La llar d’infants de La Florida és el primer centre escolar de l’Hospitalet que tanca pel coronavirus. La Generalitat va explicar que ha calgut confinar tot el centre després d’haver-se detectat un positiu entre els seus membres. Així doncs, alumnes i professors hauran d’estar a casa fent la quarantena sense poder sortir.

L’escola bressol La Florida és un dels tres centres públics d’educació de 0 a 3 anys de l’Hospitalet que depèn directament de la Generalitat. Aquest cas és el segon que es detecta en una escola bressol de la ciutat. A mitjans de mes es va confinar un grup de la llar d’infants La Casa de les Flors després de detectar-se un positiu al centre, gestionat per l’Ajuntament.

A més d’aquesta escola bressol, a l’Hospitalet hi ha 22 grups escolars confinats i 518 persones que han de fer quarantena, entre alumnes, professors i treballadors dels diferents centres. Aquesta setmana han de començar els cribratges massius als centres escolars de la ciutat, tal com va anunciar el secretari de Salut Pública de la Generalitat, Josep Maria Argimon, en declaracions a TV3.