El projecte de l’EMMCA ha rebut diferents premis i reconeixements. Foto: Aj. de l’Hospitalet

Els Premis Baldiri Escola Catalunya han reconegut la feina que fa l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de l’Hospitalet. El centre ha estat premiat pel projecte educatiu singular que ofereix, que busca solucions als reptes que presenta la societat actual. A més, també té en compte el fet que es posi la cultura i la creativitat com un dels eixos vertebradors per assolir aquests reptes.

L’entrega del guardó es farà el 7 de juny en una gala virtual que tindrà el Teatre Lliure de Barcelona com a teló de fons. Aquesta és la 42a edició dels Premis Baldiri Reixac. La impulsora d’aquests premis és la Fundació Carulla, que reconeix la tasca dels mestres i en promociona l’empenta i la innovació perquè continuen treballant l’educació amb passió.

L’aposta per introduir mètodes pedagògics innovadors a les aules i per impulsar la cultura que, des de fa anys, fa l’Escola Municipal de Música-Centre de les Arts de l’Hospitalet, ja ha estat reconeguda per altres guardons com el premi de l’European Public Sector Award. A més, els bons resultats que ha obtingut aquests anys ha fet que moltes ciutats i països s’interessin pels seus mètodes i visitin el centre per poder-los aplicar a les seves escoles.