L’alcaldessa Marín ha acceptat donar explicacions en seu parlamentària sobre el cas del Consell Esportiu. Foto: Àlex Recolons / ACN

L’alcaldessa Núria Marín ha assegurat aquests dijous que compareixerà al Parlament per donar explicacions sobre el possible cas de corrupció al Consell Esportiu de l’Hospitalet. En roda de premsa, Marín s’ha pronunciat després que la Comissió d’Afers Institucionals del Parlament hagi aprovat la seva compareixença. La també presidenta de la Diputació de Barcelona ha defensat que està disposada a donar “tota la informació” que li sigui requerida tant a la justícia com al Parlament per aclarir el que convingui sobre la qüestió. Ha concretat, però, que encara no ha rebut la petició formal de la cambra catalana.

A la Comissió d’Afers Institucionals celebrada aquest passat dimecres tots els grups van votar a favor de la proposta de compareixença d’ERC menys el PSC, que hi va votar en contra. Sobre aquest cas també s’han aprovat les compareixences dels regidors del PSC a l’Hospitalet Jaume Graells, Cristian Alcázar i Cristóbal Plaza.