El President de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, en una trobada anterior. Foto: Àlex Recolons / ACN

L’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, s’ha reunit amb el President de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La trobada ha servit per analitzar la situació de la pandèmia i dels rebrots de coronavirus detectats a les dues ciutats, la primera i la segona més poblades del país.

Durant la trobada, les dues alcaldesses han reclamat al Govern que dediqui més recursos per fer front a l’augment de casos detectat i que se celebri la comissió mixta entre Salut, l’Hospitalet i Barcelona. Aquesta reunió s’ha produït després que a l’Hospitalet s’hagin detectat fins a 300 nous contagis i a la capital catalana s’hagin triplicat.

Segons l’Agència Catalana de Notícies, a la reunió també hi han participat el vicepresident Pere Aragonès, les conselleres de Salut i Presidència, Alba Vergés i Meritxell Budó, i el conseller d’Interior, Miquel Buch.