Eulàlia Rovira exposarà la seva obra a la galeria etHALL. Foto: Barcelona Gallery Weekend

Les galeries i centres d’art de l’Hospitalet participen a la Barcelona Gallery Weekend un any més. Els diferents espais i col·lectius d’artistes han programat activitats i tallers oberts per mostrar la feina que fan al Districte Cultural i acostar l’art contemporani a les veïnes i als veïns de l’Hospitalet.

Les galeries Nogueras Blanchard, Ana Mas i etHALL, la Fundació Arranz-Bravo i el Centre d’Art Tecla Sala són alguns dels espais de la ciutat que s’han sumat a aquesta iniciativa, que aquest any augmentarà la seva presència virtual per evitar aglomeracions i mantenir les mesures de protecció recomanades per evitar contagis i rebrots. Per exemple, a la xarxa es podran trobar vídeos on es podran conèixer alguns dels artistes i galeristes.

Però també es mantindran algunes de les activitats presencials, com la ruta de galeries organitzada pels impulsors d’aquesta iniciativa, que començarà al barri de Sants i que passarà per la galeria etHALL, per Ana Mas Projects i per l’espai de Nogueras Blanchard.

A més, a l’Hospitalet també es podran visitar les exposicions del fotògraf Carlos Saura, que mostrarà més d’un centenar d’imatges preses per aquest artista al Centre d’Art Tecla Sala, així com la mostra de l’artista Joan Pallé que hi ha a la Fundació Arranz-Bravo o la creació d’Eulàlia Rovira, que es podrà veure a la galeria etHALL.

Totes les activitats es faran des d’avui, dijous 17 de setembre, i fins diumenge 20, convertint-se un any més en el tret de sortida del curs de les galeries d’art i espais d’exposició.