La família del nadó, amb els agents que el van salvar. Foto: Mossos d’Esquadra

Dos agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de la ciutat han salvat la vida d’un nadó de tan sols dos mesos d’edat. Els fets van passar a mitjans de febrer, quan els agents Sergi i Manu estaven fent la seva ronda de patrulla habitual per la zona dels Blocs Florida.

Tal com han explicat els mateixos Mossos d’Esquadra, els dos agents estaven a punt d’acabar el seu torn quan, de sobte, van observar un home que, amb un nadó als braços, es dirigia cap al vehicle policial on ells anaven. L’home corria “desesperat” cap als agents demanant-los ajuda perquè el seu fill no respirava. Quan hi va arribar, els dos membres de la policia catalana van comprovar que l’infant s’ofegava i ja estava de color blau.

Davant d’aquesta situació tan greu, la patrulla de la Unitat de Proximitat va carregar el pare i el nadó al cotxe i els van portar a l’Hospital General. Allà, el personal sanitari d’urgències va atendre el nadó, aconseguint que tornés a respirar amb normalitat.

Per agrair-los la feina feta, el nadó, els seus pares i la seva germana van visitar els agents a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. El pare de la criatura va dir que Sergi i Manu són els “seus dos àngels” i va agrair la seva ràpida intervenció.

Durant el retrobament, que es va fer el passat 7 de març tot i que no va transcendir als mitjans fins a finals de mes, un dels agents va explicar, molt emocionat, que van tenir sort de ser al lloc oportú en el moment adequat i que no van respirar tranquils fins que, a l’hospital, van sentir plorar el nadó de nou.