La jutgessa ha imputat per malversació l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, pel cas Consell Esportiu. Foto: Arxiu

La jutgessa que investiga el cas de presumptes irregularitats en la gestió econòmica del Consell Esportiu de l’Hospitalet ha imputat l’alcaldessa Núria Marín per malversació de fons públics. Així ho han avançat El Periódico i Cadena SER, que també expliquen que Marín ha estat citada a declarar divendres 9 d’abril.

El mateix dia també hauran d’anar a declarar als jutjats el secretari general de l’Esport de la Generalitat, Gerard Figueras, i el segon tinent d’alcalde i primer secretari del PSC de l’Hospitalet, Cristian Alcázar, que ja va haver de comparèixer als tribunals per aquest cas i que ara hi haurà de tornar per donar explicacions sobre la documentació que s’ha trobat en els diferents escorcolls.

La magistrada estaria treballant per esbrinar el presumpte “enriquiment injust i, a la vegada, perjudici patrimonial considerable”, tal com recull el rotatiu, que ha patit el Consell Esportiu de l’Hospitalet, una entitat que treballa per fomentar l’esport entre els infants i que rep subvencions de l’Ajuntament, la Diputació i la Generalitat.