Els agents han denunciat més d’un miler de persones des de l’inici del confinament. Foto: Arxiu

Deu persones fent exercici al gimnàs. Això és el que es van trobar els agents de la Guàrdia Urbana que patrullen pels carrers de la ciutat per controlar que s’estan complint les ordres de confinament dictades des del cap de setmana passat. Els agents van desallotjar el local i van denunciar al propietari.

Els fets van passar ahir al barri de La Florida. La Guàrdia Urbana explica que el gimnàs tenia la persiana de la porta principal abaixada, però que les deu persones que hi havia dins exercitant-se havien entrat per una porta lateral.

Els Mossos d’Esquadra també van clausurar un local divendres. En aquest cas, es tractava d’un estudi on es fan tatuatges. Els agents de la policia catalana van detectar que continuava obert al públic tot i les ordres de confinament i van denunciar a les cinc persones que hi van trobar a l’interior.

SET DETINGUTS
Segons les dades de l’Ajuntament, durant aquest cap de setmana els cossos de seguretat han posat 134 denúncies i han detingut a set persones per incomplir les mesures excepcionals decretades per l’estat d’alarma. Des de l’inici del confinament, la Guàrdia Urbana ha denunciat a 1.175 persones