Els Mossos d’Esquadra van detenir l’entrenador divendres. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra investiguen un entrenador de bàsquet del Centre Catòlic de l’Hospitalet que hauria abusat sexualment de tres jugadores menors d’edat. Segons va avançar RAC1, la policia catalana el va detenir divendres i va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

El noi té 23 anys i el cas va arribar a la policia quan una de les víctimes, una jugadora de 14 anys, va explicar que l’entrenador li enviava missatges de WhatsApp per quedar amb ella i tenir relacions sexuals. Segons l’emissora, aquest comportament va encendre les alarmes del club i això va permetre que dues noies més expliquessin que els hi havia passat el mateix. De fet, en aquests casos, sembla que l’entrenador sí que hauria aconseguit tenir relacions sexuals amb les noies.

Davant d’aquesta situació, ni els Mossos ni el Centre Catòlic descarten que hi hagi més víctimes. Diumenge, l’entitat va enviar un comunicat als seus socis demanant-los que es posin en contacte amb ells si tenen informació sobre el cas. També diuen que han apartat a l’entrenador de qualsevol contacte amb el club i que, un cop van conèixer els fets, van fer la denúncia pertinent.