L’alcaldessa Núria Marín i el tinent d’alcaldia Cristian Alcázar. Foto: Ajuntament

Esquerra Republicana denuncia que fa dos mesos que van sol·licitar poder veure la informació i els documents del Consell Esportiu de l’Hospitalet però que encara no han obtingut resposta. El portaveu dels republicans i cap de l’oposició a l’Ajuntament, Antoni Garcia, acusa l’alcaldessa Núria Marín d’actuar amb “opacitat, bloquejant la documentació i sense donar explicacions”.

Els republicans expliquen que han fet “diversos requeriments, preguntes i mocions al Ple” per demanar explicacions al govern del PSC i per aconseguir la documentació relacionada amb la gestió del Consell, que recorden que està sent investigat per la Unitat de Delictes Fiscals (UDEF) sota sospites de malversació de fons públics i blanqueig, entre altres delictes.

Garcia recorda que la meitat dels membres de la Junta Directiva són càrrecs socialistes, entre ells els investigats, el regidor Cris Plaza i el tinent d’alcalde i primer secretari del PSC de l’Hospitalet, Cristian Alcázar. En aquest sentit, el líder dels republicans defensa que “els veïns i veïnes de l’Hospitalet es mereixen un Ajuntament net, transparent i sense cap ombra de corrupció”.