Els agents van registrar la seu del Consell Esportiu el 10 de juny. Foto: Jordi Pujolar / ACN

Esquerra Republicana ha denunciat que l’alcaldessa Núria Marín s’ha negat a compartir la documentació sobre el Consell Esportiu de l’Hospitalet que té l’Ajuntament. Antoni Garcia, portaveu dels republicans, va demanar al govern municipal poder veure els documents comptables, les subvencions atorgades pel consistori i les corresponents justificacions arran de la investigació policial, però assegura que l’executiu s’ha negat a informar de les comunicacions que hi ha hagut entre el Consell Esportiu i les diferents àrees de l’Ajuntament.

Per això, des d’ERC exigeixen a l’alcaldessa que “actuï amb total transparència” i que els faci arribar “tota la documentació” que tingui el consistori en relació amb la gestió i les subvencions atorgades al Consell Esportiu. Garcia recorda que el partit va demanar la documentació el 18 de juny, una setmana després que la Unitat de Delictes Econòmics i Fiscals (UDEF) entrés a escorcollar la seu del Consell. Els republicans també volen que es donin totes les explicacions necessàries als veïns i veïnes de la ciutat.

Per tot plegat, el grup municipal d’ERC ha anunciat que al Ple d’aquest dijous 25 de juny presentarà una moció per crear una comissió d’investigació sobre aquest cas. D’aquesta manera, asseguren que tots els partits podran accedir a tota la documentació, estudiar-la i determinar les possibles responsabilitats en les presumptes irregularitats que investiga el jutjat d’instrucció número 2 de la ciutat.