És el tercer narcopís que els Mossos d’Esquadra desmantellen a l’Hospitalet en quatre mesos. Foto: ACN

Els Mossos d’Esquadra han desmantellat el tercer narcopís en quatre mesos. Es tracta d’un pis ocupat al districte de Collblanc-La Torrassa on es venia i es permetia el consum de cocaïna. De fet, el producte que s’hi venia era ‘basuco’, un producte adulterat de baix cost i molt addictiu.

El cas va arrencar el febrer, quan van saber que hi havia una afluència continuada de toxicòmans a l’edifici. Tal com recull l’ACN, en el pis ocupat s’havien habilitat espais per a consumir les drogues.

FIDELITZACIÓ DELS CLIENTS
La policia relata que, per captar els clients i fidelitzar-los, el grup criminal oferia una primera dosi de franc. A més, al mateix pis també s’exercia la prostitució. Els Mossos detallen que els detinguts formen part del mateix grup que portava el narcopís que van desmantellar el desembre.

En aquell cas també s’oferien serveis sexuals dins de l’habitatge. Tot i ser el segon cop en quatre mesos que els Mossos detenen aquests delinqüents, els dos homes i la dona que van passar a disposició judicial van quedar en llibertat amb càrrecs.

Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana desmantellen un narcopís a l’Hospitalet
Desmantellen un altre narcopís a la Torrassa