Una de les mascaretes que venen els agents de l’Hospitalet en la campanya ‘Pels Valents’. Foto: Mossos

Els agents de la comissaria de Mossos d’Esquadra de l’Hospitalet han aconseguit recaptar 2.119 euros per a la campanya solidària ‘Pels Valents’ de l’hospital Sant Joan de Déu. L’objectiu d’aquesta iniciativa és construir el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center, que es convertiria en un dels centres mèdics d’aquesta especialitat més importants del món.

La iniciativa solidària la va posar en marxa un agent de la comissaria de Mossos d’Esquadra de la ciutat de manera voluntària. Amb el coronavirus, aquesta proposta que va començar amb la venda d’escuts dels cossos de seguretat, s’ha transformat per vendre mascaretes per a adults i infants i membres de la comissaria.

Aquests més de 2.000 euros contribuiran a construir el SJD Pediatric Cancer Center, un centre mèdic de referència que vol atendre a 400 pacients l’any. Això suposaria poder atendre un 30% més d’infants que pateixen càncer dels que passen per les instal·lacions del Servei d’Oncologia de l’hospital Sant Joan de Déu. El nou centre també permetrà incorporar els darrers avenços científics i tecnològics que hi ha per curar els malalts de càncer, en aquest cas, infants.