Alguns usuaris no deixen dormir els veïns i veïnes a les nits. Foto: Google Maps

Els veïns i veïnes de la zona feia temps que ho reclamaven i, finalment, l’Ajuntament farà cas a la seva demanda i tancarà el parc dels Ocellets a les nits. Amb aquesta mesura, el consistori pretén millorar el descans veïnal i dona resposta a les diverses queixes que havia rebut arran de les actituds incíviques que alguns usuaris hi tenien, sobretot a les nits.

La nova tanca que instal·larà l’Ajuntament permetrà establir un horari d’obertura, regular l’ús que es fa del parc i tancar-lo durant les nits.

La tanca farà 245,6 metres de longitud, tindrà les portes integrades i englobarà tota l’àrea verda. Només quedarà fora de les tanques l’àrea de gossos que hi ha a l’espai, per tal que els usuaris la puguin fer servir a qualsevol hora. Dins la tanca hi haurà la zona de jocs infantils i les grades de formigó.

El parc, situat a l’illa que formen l’avinguda de Torrent Gornal, el carrer de les Muses i el carrer de La Florida, és a tocar del Mercat i dona entrada al CAP La Florida.

PROJECTE DELS VEÏNS
La instal·lació de la tanca es farà gràcies a una partida que es va incloure als pressupostos participatius arran del projecte proposat per la ciutadania a través del Consell de Districte.

La previsió de l’Ajuntament és que les obres, que també serviran per moure part del mobiliari urbà i altres elements de l’entorn per millorar la mobilitat dels vianants un cop s’hagi instal·lat el tancament, durin uns tres mesos.

El consistori preveu destinar-hi 73.557 euros.