La companyia de dansa Lali Aiguadé és una de les convidades al festival Per Amor a L’HArt. Foto: Per Amor a L’HArt

El festival d’arts de carrer que se celebra cada juliol a l’Hospitalet ha hagut de canviar de dates i d’ubicació per esquivar la crisi del coronavirus. Segons han anunciat els seus organitzadors, aquest any es farà els dies 17, 18 i 19 de setembre i l’espai que escollirà els diferents artistes i espectacles serà el Parc de la Remunta. L’objectiu de fer-ho en aquest recinte és evitar aglomeracions espontànies al carrer i poder controlar l’aforament.

Per això, a diferència d’altres anys, en aquesta edició s’haurà de reservar plaça demanant una entrada que serà totalment de franc a la pàgina web del festival. Unes entrades que ja es poden sol·licitar, i que volen ser una de les mesures excepcionals d’aquesta edició per tal d’evitar la propagació del virus i complir així amb els protocols de seguretat establerts per les administracions sanitàries corresponents.

La setzena edició del festival Per Amor a L’HArt tornarà a portar a la ciutat els millors espectacles de circ, dansa i teatre al carrer, pensats per a tots els públics. A més, també oferirà les propostes artístiques més avantguardistes, amb llenguatges innovadors de tota l’escena internacional. Per això s’hi podran veure els clowns Rolling Vibes Collectiv amb el seu Circ de jocs, el ballarí i coreògraf Kiko López amb el seu espectacle ‘Wiw bak’ o la companyia de dansa Lali Aiguadé, que presentarà l’espectacle ‘Underneath’. Una cartellera de luxe per un festival de primera.