El material que els Mossos van trobar en la motxilla d’un dels dos detinguts. Foto: Mossos d’Esquadra

La justícia ha enviat a presó dos homes que van cometre un robatori violent a l’Hospitalet. Els fets van passar dijous 4 de març, quan els Mossos d’Esquadra van rebre un avís per una agressió en un pis. Un home va arrencar a córrer escales amunt quan va veure els agents a l’entrada de l’edifici. La policia el va detenir a l’última planta del bloc. L’home portava una capsa i una bossa.

Després van entrar al pis on els delinqüents havien entrat a robar. Allà hi van trobar un altre home, tot vestit de negre i amb passamuntanyes. El lladre duia un ganivet de grans dimensions a la mà i, en veure la policia, es va ficar en una habitació del pis on hi havia. Allà també hi havia la víctima, que tenia una ferida oberta al cap.

Finalment, els agents van poder immobilitzar i detenir l’home encaputxat. Li van trobar una motxilla on tenia un altre ganivet, brides, cinta americana, guants, una gorra i un altre passamuntanyes. Segons explica la policia, els dos homes van trucar al timbre de la víctima i, quan aquesta els va obrir, el van empènyer cap a dins del pis i el van amenaçar per treure-li tots els diners.

L’home, que va haver de ser traslladat a l’hospital per rebre assistència per curar-li el trau que li havien fet al cap, estava acompanyat d’un menor quan van passar els fets. Els dos homes van acabar a la presó després que els Mossos els consideren autors d’un robatori violent a l’interior d’un domicili, lesions, amenaces i detenció il·legal.