Els Mossos d’Esquadra van detenir el sospitós a Esplugues. Foto: Arxiu

Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous passat un home de 37 anys i veí d’Esplugues com a principal sospitós de quatre robatoris a l’Hospitalet i Esplugues. Els fets van passar durant el mes d’abril, quan la policia catalana va saber que s’havien comès quatre robatoris amb força en establiments i locals d’Esplugues i l’Hospitalet.

Els agents van sospitar que l’autor dels quatre robatoris havia estat el mateix perquè els quatre casos compartien moltes característiques similars. L’arrestat trencava les finestres dels establiments o en forçava les persianes amb un gat hidràulic. És el que va fer en el local d’una fundació de l’Hospitalet, d’on es va emportar ordinadors i altre material informàtic.

Forçant persianes i finestres també va entrar a robar en dos restaurants i una parada d’un dels mercats municipals d’Esplugues. Els agents van aconseguir identificar el possible autor dels fets, que ja acumula dotze antecedents per delictes similars. A més, també havia estat detingut durant el confinament.

Els Mossos el van portar al Jutjat d’Instrucció de guàrdia d’Esplugues, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.